kazanlak-bg.eu

Изработка на сайтове


Сайт на Ренато - Обяви за работа в чужбина

Е-мейл Печат ПДФ

web: www.renato-job.com

Фирмата е създадена през 2006 г., като основната дейност е насочена към програми за културен обмен (work and travel, Au pair, NVQ). През последните шест години установихме добри  контакти и стабилни партньорски взаимоотношения с водещи  компании  в сферата на туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, услуги и търговия.

Също така работим по  програми свързани с помощ на възрастни и малки деца в Австрия и Германия. Със съдействието на нашите  партньори,  днес много австрийски и немски семейства, получават  помощ от нашите кадри.

От началото на 2011 г. фирмата  е изключителен представител за България на „SBDeadSea” - водеща козметична компания във Великобритания, с централен офис в Бристол, занимаваща се с продажбата на козметични продукти и аксесоари за коса в едни от най-известните Молове. Целта на тази NVQ програма е да усъвършенства опита, езиковото ниво  и търговския нюх на кандидата и е свързана с практика и обучение. Статута на кандидатите е SELF EMPLOYED / ЧАСТНОПРАКТИКУВАЩ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. За кандидатите заминаването е напълно безплатно – без такси от България  и последващи във Великобритания.

Адрес:
пл. “Севтополис” №17, ет. 3
гр. Казанлък
ПК 6100
Tелефони:
0878 12 28 21
0885 17 83 97
Информация:
Работно време: от понеделник – петък, от 10:00 до 17:30 ч., за работа с клиенти.
Офисът ни се намира над Пощенска Банка (която е единствена в града) и е в съседство с Ловно-рибарското дружество.